ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ DELIVERY- TAKE AWAY

Διανομή παραγγελίας σε σημείο επιλογής του Καταναλωτή (Delivery)

O Καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το πεδίο με την ένδειξη “Delivery”, προκειμένου να υποβάλλει παραγγελία, τα προϊόντα της οποίας θα παραδοθούν σε σημείο της επιλογής του (εφόσον το σημείο αυτό εξυπηρετείται από κατάστημα Burritosushi.gr στην περιοχή παράδοσης ) .
Παράλληλα, ο Καταναλωτής έχει τη δυνατότητα, αντί της άμεσης παράδοσης να επιλέξει την παράδοση σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. 
Ως παράδοση νοείται η παράδοση της παραγγελίας σε χρόνο, ο οποίος μπορεί να κυμαίνεται από 20 έως 55 λεπτά από την ολοκλήρωση και υποβολή της Παραγγελίας. Τα χρονικά όρια της παράδοσης είναι ενδεικτικά, και αφορούν την δεδομένη στιγμή και ενδέχεται να διαφέρουν σε σχέση με τον ενδεικτικά αναγραφόμενο χρόνο παράδοσης στην Ιστοσελίδα, αποσκοπούν στην βέλτιστη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του χρήστη και σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτικά για το Burritosushi.gr.
Το Burritosushi.gr ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση, που για οποιανδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων.
Ο Καταναλωτής θα πρέπει να ευρίσκεται στο σημείο παραλαβής, το οποίο έχει δηλώσει στην Παραγγελία την προκαθορισμένη ώρα προκειμένου να παραλάβει την Παραγγελία του. Σε περίπτωση κατά την οποία ο Καταναλωτής δεν ευρεθεί για χρονικό διάστημα 5 λεπτών, το κατάστημα δύναται να ακυρώσει την Παραγγελία και ο Καταναλωτής δεν μπορεί να υπαναχωρήσει ή να ζητήσει αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής του.

Παραλαβή παραγγελίας από κατάστημα (Take Away)

O Καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το πεδίο με την ένδειξη “Take Away”, προκειμένου να υποβάλλει Παραγγελία, την οποία θα παραλάβει άμεσα από το κατάστημα Burritosushi.gr

Ως άμεση παραλαβή νοείται η παραλαβή της παραγγελίας από τον Καταναλωτή (30) λεπτά μετά την αποστολή της Παραγγελίας. 

Πολιτική Επιστροφών 

Σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί:

(α) αναντιστοιχία μεταξύ της Παραγγελίας και των προϊόντων που παραδίδονται ή

(β) ότι η ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα των προϊόντων του Burritosushi.gr , ο Καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει ισόποση αποζημίωση σε είδος (ενδεικτικά, αντικατάσταση ειδών ή δωρεάν παροχή σε επόμενη παραγγελία).
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, εφόσον πρόκειται για παράδοση Παραγγελίας σε σημείο επιλογής του Καταναλωτή (Delivery) ο Καταναλωτής θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα είτε με e-mail στη διεύθυνση support@burritosushi.gr
είτε τηλεφωνικά στο κατάστημα και να γνωστοποιήσει το περιστατικό και προκειμένου για την επιβεβαίωση του περιστατικού και τους επιμέρους όρους της αποζημίωσης σε είδος.
Αντίστοιχα, εφόσον πρόκειται για παραλαβή της Παραγγελίας απο κατάστημα (take away) ο Καταναλωτής θα πρέπει να ενημερώσει τον υπεύθυνο του Καταστήματος κατά την παραλαβή της Παραγγελίας σχετικά και για τους επιμέρους όρους της αποζημίωσης σε είδος.

Πολιτική Ακυρώσεων 

Πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής της Παραγγελίας και την ηλεκτρονική υποβολή, ο Καταναλωτής μπορεί να ακυρώσει την Παραγγελία του, αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι του. Στην περίπτωση κατά την οποία έχει ολοκληρωθεί η υποβολή της Παραγγελίας, ο Καταναλωτής μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία μόνο τηλεφωνικά και μόνο εάν η παραγγελία δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει εκδοθεί παραστατικό πώλησης.
Σε περίπτωση ακύρωσης μιας παραγγελίας, για την οποία έχει επιλεγεί ως μέσο πληρωμής η πιστωτική κάρτα, ή κάρτα πληρωμών( cash card )  η ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται με τηλέφωνο στον υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος .
Όταν η Παραγγελία δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, διακοπής ρεύματος, τεχνικού προβλήματος, κακών καιρικών συνθηκών ή άλλων λόγων ανωτέρας βίας, ο Καταναλωτής ενημερώνεται τηλεφωνικά και ακυρώνεται η παραγγελία του, χωρίς περαιτέρω υποχρέωση του Burritosushi.gr. Στην περίπτωση αυτή εάν ο καταναλωτής έχει ήδη καταβάλει το ποσόν πληρωμής της παραγγελίας του αυτό του επιστρέφεται σε μετρητά απο τον υπεύθυνο του καταστήματος παράδοσης με αυτοπρόσωπη παρουσία του καταναλωτή στο κατάστημα, ή κατόπιν συνεννοήσεως και εφόσον η διαδικασία αυτή είναι ενεργοποιημένη στο συγκεκριμένο κατάστημα το ποσόν της πληρωμής του παραμένει σε εκκρεμότητα και χρησιμοποιείται σε μελλοντική παραγγελία του.