Η προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τις κορυφές της γεύσης ξεκίνησε πρίν απο πολλά χρόνια, με την δημιουργία εστιατορίων, ψαράδικων και μεζεδοπωλείων . Κυρίαρχη θέση σε όλα αυτά έχει η παράδοση τρίτης γενιάς στη μοναδική γεύση που έχει το ψωμί δικής μας παρασκευής .

Η ζύμη μας ολοκληρώνει επάξια τις υπόλοιπες γεύσεις μας και διατηρεί ακόμα και τώρα την δική της θέση στην προτίμηση των πελατών μας.

Αυτό οδήγησε τον συνεχιστή της παράδοσης Λάντζιο Βαλάση να εξειδικευθεί ακόμα πιο πολύ στις ζύμες, να εξελίξει την γεύση τους και τελικά να ιδρύσει μαζί με τον αδερφό του Τόμη, το Pizza Con πριν 17 χρόνια.

Με τον πλήρη επαγγελματισμό τους και την υψηλή τους ποιότητα καταξιώθηκαν στις προτιμήσεις της τοπικής αγοράς.

Μέσω του τουρισμού πέτυχαν το όνομα Pizza Con να επεκταθεί σε άλλες περιοχές και να είναι γνωστό και αναγνωρίσιμο πλέον σε όλη την Ευρώπη.

Η συνεχής αναζήτησή μας στην γευσιγνωσία και η πολυετής εμπειρία, μας οδήγησαν στην προσπάθεια συνένωσης διαφορετικών αλλά πολύ ταιριαστών κουζινών. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε απόλυτα γεμίζοντας μας αυτοπεποίθηση και περηφάνια.

Το Burritosushi αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα στην εστίαση, στην προσπάθειά του να “παντρέψει" την εκλεπτυσμένη ανατολίτικη γεύση του Sushi με τo δυναμικό Burrito.

Τα επιτυχία του σε καθημερινή βάση είναι εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να καθίσταται πλέον επιτακτική η ανάγκη της επέκτασης. Το Burritosushi αποτελεί πλέον ανερχόμενη γαστρονομική επιλογή σε όλα τα σημεία στα οποία ενεργοποιούμαστε.

Η ευλαβική προσήλωση μας στην ποιότητα και την αδιαπραγμάτευτη χρήση φρέσκων και πάντα πρώτης κατηγορίας υλικών και προιόντων μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για το τελικό μας προιόν.

Η ανανέωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πλήρως εναρμονισμένων με τις επιταγές των επιστημονικών συνεργατών μας , ο συνεχής οικειοθελής τακτικός έλεγχος των προιόντων μας, του καταστήματός μας αλλά και ατομικά του προσωπικού μας είναι στοιχείο που μας χαρακτηρίζει.

Είμαστε μια ομάδα με πολύ “κέφι" για δουλειά και δεν εφησυχάζουμε ποτέ στην προσφορά ποιοτικού και νόστιμου φαγητού αλλά και στην αναζήτησή μας για νέες γεύσεις.

About Us

We are a second-generation family business established in 1972
[woothemes_features limit="3" per_row="3" size="370"]

Pizza Basics

Mauris tempus erat laoreet turpis lobortis, eu tincidunt erat fermentum. Aliquam non tincidunt urna. Integer tincidunt nec nisl vitae ullamcorper. Proin sed ultrices erat.

Mauris tempus erat laoreet turpis lobortis, eu tincidunt erat fermentum. Aliquam non tincidunt urna. Integer tincidunt nec nisl vitae ullamcorper. Proin sed ultrices erat.

We delivering Pizzas for